فواید روغن کرچک برای صورت و پوست

روغن کرچک یک روغن نباتی است که برای طیف گسترده‌ای از اهداف آرایشی و پزشکی استفاده می‌شود. گفته می‌شود که مزایای سلامتی برای صورت و پوست به همراه دارد. مردم به طور معمول روغن کرچک را به عنوان یک ملین مصرف می‌کنند، اما این روغن مزایای بالقوه‌ای برای پوست دارد. در این مقاله قصد داریم به فواید روغن کرچک برای پوست بپردازیم پس لطفا با ما همراه باشید.

روغن کرچک چیست؟

این روغن یک مایع شفاف و دارای رنگ زرد است. این ماده یک ماده فعال در طیف گسترده‌ای از اقلام خانگی، از تمیز کردن محصولات گرفته تا رنگ‌ها است. همچنین از این دارو برای درمان طیف وسیعی از شرایط پزشکی استفاده شده است که مهمترین آنها مشکلات گوارشی است. روغن کرچک در روده کوچک به ریکینولیک اسید تقسیم می‌شود. این روند هضم را سرعت می‌بخشد. این روغن همچنین مزایایی برای صورت و پوست را نشان داده است.

تصور می‌شود این روغن و اسید ricinoleic باعث افزایش جذب در پوست می‌شوند و بعضی اوقات در معالجه انواع مختلف پوست از جمله درماتوز، پسوریازیس و آکنه مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین گزارش‌های حکایتی از روغن کرچک برای تقویت رشد مو، از جمله مژه‌ها وجود دارد.

این روغن به عنوان منبع اسید ریکینولیک و چندین اسید چرب دیگر، خاصیت ویژه‌ای ایجاد می‌کند که این روغن را به یک محصول مفید برای پوست، به ویژه برای صورت تبدیل می‌کند.

روغن کرچک چیست؟

فواید روغن کرچک برای پوست

گفته می‌شود روغن کرچک فواید زیر را برای پوست صورت و بدن ایجاد می‌کند:

صورت

  • آکنه: خاصیت ضد میکروبی و ضد التهابی روغن کرچک آن را در کاهش آکنه مفید می‌کند. ریکینولیک اسید می‌تواند رشد باکتری‌های ایجاد جوش را مهار کند.
  • بافت: روغن کرچک همچنین سرشار از اسیدهای چرب دیگر است. این موارد باعث صافی و نرمی هنگام اعمال روی پوست صورت می‌شود.
  • پیچیدگی: اسیدهای چرب موجود در این روغن همچنین می‌توانند رشد بافت سالم پوست را تقویت کنند، و این باعث می‌شود در ترمیم ناهمواری‌های پوستی مفید باشد.
  • پوست حساس: روغن کرچک نمره کمدوژن کم دارد. این بدان معنی است که مسدود کردن منافذ در پوست بعید نیست و خطر ابتلا به جوش های سرسیاه را کاهش می‌دهد، و این امر را برای استفاده روی پوست‌های حساس مناسب می‌کند.
  • ارزان: محصولات مراقبت از پوست و به ویژه کرم‌ها و روغن‌های صورت می‌توانند بسیار گران باشند. این روغن نسبتاً کم هزینه است و دارای بسیاری از خواص مشابه، مانند نگهداری و رطوبت رساندن به پوست است.

پوست

  • ضد التهاب: هر دو روغن کرچک و اسید ریکینولیک دارای خاصیت ضد التهابی هستند. این باعث می‌شود آنها برای درمان پوست تحریک شده مفید باشند.
  • ضد میکروبی: می‌تواند پوست را از عفونت های باکتریایی نیز محافظت کند .
  • مرطوب کننده: این روغن حاوی تری گلیسیرید است. این می‌تواند به حفظ رطوبت در پوست کمک کنند، و این یک درمان مفید برای پوست‌های خشک است.
  • هیدراتاسیون: این روغن ممکن است دارای خاصیت تحریک کننده باشد، به این معنی که می‌تواند رطوبت هوا را به داخل پوست بکشاند و پوست را هیدراته نگه دارد.
  • پاکسازی: تری گلیسیریدهای موجود در این روغن نیز در از بین بردن کثیفی پوست کمک می‌کنند.

در حالی که این روغن حاوی بسیاری از مواد شیمیایی مرتبط با بهبود سلامت پوست است، تحقیقات محدودی در مورد مزایای پوستی این روغن انجام شده است.

استفاده کردن از این روغن برای پوست

برای جذب کامل روغن کرچک زمان لازم است، اما رقیق شدن روغن می‌تواند باعث افزایش جذب پوست شود. افراد می‌توانند این روغن را با روغنهای دیگر مانند روغن زیتون یا بادام زمینی رقیق کنند. نسبت توصیه شده 1 به 1 است. مقدار روغن کرچک باید همان روغنی باشد که با آن مخلوط می‌شود. در حالی که این روغن دارای خواص امیدوارکننده‌ای است، باید توجه داشت شواهد علمی بسیاری که این ادعاها را تأیید می‌کند قطعی نیست، و بسیاری از شواهد به جای اینکه منبع علمی داشته باشند، حکایتی از مردم هستند.

اینها اغلب گزارشهایی هستند که به واکنشهای آلرژیک مربوط می‌شوند، مانند:

  • بثورات پوستی
  • ورم
  • خارش

هرکسی که یک واکنش آلرژیک به روغن کرچک تجربه می‌کند، باید فوراً به دنبال مراقبت پزشکی باشد. سوزش پوستی و ایجاد بثورات شایعترین عوارض جانبی گزارش شده است.

استفاده کردن از این روغن برای پوست

فواید این روغن از تحقیق تا حکایت

استفاده از روغن کرچک یک روش مفید و ارزان برای ارتقاء سلامت پوست است و فواید خاصی برای پوست صورت دارد. با این حال، بسیاری از شواهد موجود در مورد این مزایا هنوز قطعی تلقی می‌شوند و برای تعیین فواید کامل روغن کرچک، به تحقیقات بیشتری نیاز است. این روغن نسبتاً بی‌خطر است، اما می‌تواند برخی از عوارض جانبی را ایجاد کند که باید هنگام تصمیم گیری در مورد استفاده از این روغن روی صورت و پوست در نظر گرفته شود.

فواید این روغن از تحقیق تا حکایت

سخن پایانی…

همین طور که مشخص شد این روغن علاوه بر اینکه ملین خوبی هست برای مراقبت از پوست بسیار اهمیت دارد. این روغن برای رطوبت رسانی به پوست بسیار مفید است و شما می‌توانید به جای استفاده از مرطوب کننده‌های گران قیمت از این روغن استفاده ببرید. قابل ذکر است که این روغن مانند روغن‌های دیگر، باید به اندازه مصرف شود تا به پوست بدن صدمه وارد نکند.

[منبع]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا