معجزه شگفت انگیز روغن کرچک برای مو ، ابرو و مژه !

رفع آسیب‌های مویی با روغن کرچک برای مو

استفاده از روغن کرچک برای مو و رشد و ترمیم موهای آسیب‌دیده سالیان سال است که در طب سنتی و طب چینی رواج دارد. این روغن بخصوص برای موهایی که نازک شده و یا دچار ریزش بیش از حد شده است معجزه می‌کند. حتی از روغن کرچک برای رشد مجدد ابروهای ریخته شده نیز استفاده می‌شود.

در این مقاله قصد داریم خواص روغن کرچک برای مو ، ابرو و مژه را برای شما عزیزان توضیح دهیم تا با آگاهی کامل از آن استفاده کنید.

روغن کرچک چیست؟

روغن کرچک یا ricinus communis یکی از روغن‌های گیاهی و دارای انواع مواد مغذی مورد نیاز برای بدن است. با اینکه کرچک بومی مناطق گرمسیری آفریقاست اما در هند و چند کشور دیگر نیز برای اهداف دارویی و آرایشی کشت می‌شود. این روغن بسیار شفاف بوده و رنگ آن زرد ملایم است؛ اما درصورتی‌که برای موارد خاص جوشانده شود به رنگ سیاه درمی‌آید.

استفاده از روغن کرچک برای مو بسیار رواج دارد زیرا دارای اسیدهای چرب ضروری می‌باشد. اسیدهای چرب پروتئین‌ها و مواد مغذی ضروری برای فولیکول‌های مو را تأمین کرده و از التهابات فولیکولی نیز جلوگیری می‌کند.

خواص روغن کرچک برای مو

به طور کلی از جمله خواص روغن کرچک برای مو می‌توان به ایجاد براقیت و درخشندگی برای موها، افزایش لطافت و انعطاف‌پذیری موها و ایجاد خواص ضد میکروبی اشاره کرد.

در ادامه به طور مفصل‌تر خواص این روغن برای مو را توضیح خواهیم داد.

آیا روغن کرچک رشد مو را تحریک می‌کند؟

اسید چرب موجود در روغن کرچک به نام اسید ریسینولئیک که 90% این روغن را تشکیل می‌دهد یک تحریک‌کننده گیرنده پروستاگلاندین E2 می‌باشد که باعث گشاد شدن رگ‌های خونی و در نتیجه افزایش جریان خون می‌شود؛ بنابراین وقتی روی پوست سر زده می‌شود با افزایش جریان خون میزان اکسیژن و مواد مغذی که به فولیکول‌های مو می‌رسند را نیز افزایش می‌دهد. پس می‌تواند رشد موها را چه روی سر و چه در قسمت ابرو و مژه تحریک کند.

  خواص روغن زیتون برای مراقبت از مو

آیا استفاده از روغن کرچک برای ابرو و مژه بی‌خطر است؟

بله خطری ایجاد نمی‌شود. تنها باید احتیاط کنید که وارد چشمتان نشود. همچنین بهتر است قبل از زدن آن روی کل ابرو به نقطه کوچکی بزنید و اگر بعد از چند ساعت واکنشی ایجاد نشد برای کل ابرو و مژه استفاده کنید.

نحوه استفاده روغن کرچک برای مو چگونه است؟

با اینکه روغن کرچک برای تغذیه و کاهش آسیب‌های مو بسیار توصیه شده است اما باید به این نکته هم توجه داشته باشید که پوست هرکسی می‌تواند واکنش‌های متفاوتی به مواد مختلف نشان دهد؛ بنابراین برای احتیاط بیشتر بهتر است ابتدا مقدار کمی از آن را پشت گوش یا روی بازو امتحان کنید و بعد از 24 ساعت اگر واکنش خاصی مثل تورم و قرمزی مشاهده نکردید می‌توانید برای کل پوست سر از آن استفاده نمایید. همچنین به طور کلی بهتر است قبل از زدن روغن کرچک کمی موهایتان را مرطوب کنید.

خواص روغن کرچک برای مو
روغن کرچک برای مو چه مزایایی دارد؟

کاربرد روغن کرچک برای انواع موها

موهای ریز و متوسط ​​صاف:

از روغن کرچک می‌توان به‌عنوان یک درمان عمیق برای محافظت از انتهای مو، 2-3 سانتی‌متر آخر مو برای جلوگیری از موخوره استفاده کرد. بهتر است قبل از زدن شامپو به موها مقداری از این روغن را روی انتهای موها بزنید و بعد با شامپوی ملایم بشویید.

موهای صاف یا موج‌دار متوسط ​​تا ضخیم:

برای درمان موهای آسیب‌دیده قبل از شامپو روغن را در کل سر خود را بزنید. برای نفوذ بیشتر در کوتیکول مو روی آن سشوار بگیرید.

فرهای موج‌دار و شل:

برای این نوع موها می‌توانید برای حالت گیری بهتر و کاهش آسیب‌های مویی روغن کرچک را با روغن نرم‌کننده موی خود مخلوط کنید.

  خواص سیاه دانه برای مو

موهای پیچیده و پیچ‌خورده:

برای این نوع موها قبل از شامپو کردن کل موها را به روغن کرچک آغشته کنید و هفته‌ای دو مرتبه از آن استفاده کنید.

بهترین نوع روغن کرچک برای مو چیست؟

روغن کرچکی که با فشار سرد درست‌شده باشد بهترین نوع روغن کرچک است. این روغن را می‌توانید روی ساقه مو نیز بزنید. توجه داشته باشید که اگر فقط روغن کرچک سیاه در دسترستان بود آن را فقط می‌توانید روی پوست سر بزنید و نباید روی ساقه‌ها بزنید.

چه زمانی باید از مصرف روغن کرچک خودداری کنید؟

اگر دچار شوره سر هستید بهتر است از استفاده روغن کرچک روی موهای خود خودداری کنید؛ زیرا در این شرایط روغن کرچک می‌تواند شوره را بدتر کند.

سخن پایانی …

از روغن کرچک برای مو و ابرو و مژه برای رشد مجدد موهای ریخته شده، کاهش آسیب‌های مختلف به مو و جلوگیری از خرابی موها استفاده می‌شود. به‌علاوه از روغن کرچک برای پوست صورت نیز به‌عنوان یک محصول مراقبتی استفاده می‌کنند. شما نیز اگر از این روغن فوق‌العاده استفاده کردید لطفاً تجربه خودتان را با ما در میان بگذارید.