درمان چین و چروک با بهترین روغن ها

در حالی که بسیاری از محصولات تجاری موجود برای کاهش  و درمان چین و چروک وجود دارد ، برخی از افراد گزینه های طبیعی مانند روغنهای اساسی را ترجیح می دهند.با افزایش سن ، پوست شروع به تجزیه و از بین رفتن خاصیت ارتجاعی می کند. این روند طبیعی باعث ایجاد چین و چروک و خطوط ریز روی صورت در اطراف پیشانی ، دهان و چشم می شود.

اگرچه روغن های اساسی چین و چروک را به طور کامل از بین نمی برند ، اما می توانند آن‌ها را بهبود بخشند. آن ها همچنین یک جایگزین طبیعی برای کرم ها و لوسیون های شیمیایی هستند.در این مقاله برخی از بهترین روغنهای اساسی برای جلوگیری و کاهش  و درمان چین و چروک ها را برای شما بیان خواهیم کرد.

بهترین روغنها برای  رفع چین و چروک

در اینجا 10 روغن اساسی وجود دارد که می توانند به افراد در کاهش چین و چروک پوست کمک کنند:

1.لیمو

لیمو به دلیل داشتن ویتامین C و فواید بالقوه سلامتی سیستم ایمنی بدن یک ماده شناخته شده است. با این حال ، روغن های هسته لیمو نیز در انواع محصولات تجاری پوست برای کمک به کاهش علائم پیری مانند چین و چروک ها مورد استفاده قرار می گیرد.

مطالعات نشان داده اند که روغن لیمو می تواند به کاهش آسیب های ناشی از اکسیداسیون کمک کند. روغن لیمو همچنین به جلوگیری از آسیب در برابرآفتاب کمک می کند ، که می تواند منجر به ایجاد چین و چروک شود.

کلیه روغنهای اساسی مرکبات از جمله لیمو و گریپ فروت پوست را در برابر نور خورشید محافظت می کند. پرهیز از قرار گرفتن در معرض آفتاب برای چند ساعت پس از استفاده از روغن های اساسی مرکبات ضروری است ، بنابراین بهترین زمان برای استفاده از این روغن ها قبل از خواب است.

2.چوب صندل

مطالعات اولیه نشان می دهد که چوب صندل دارای خواص ضد التهابی می باشد. علاوه بر این خواص ، چوب صندل به آبرسانی پوست کمک می کند. هنگامی که پوست به اندازه کافی هیدراته می شود ، می تواند ظاهر خطوط و چین و چروک های ظریف ایجاد شده روی پوست را کاهش دهد.

3.مریم گلی

مریم گلی گیاهی است که که بسیاری از افراد در قفسه ادویه خود این گیاه را نگهداری می کنند. طبق تحقیقات انجام شده مریم گلی دارای اثرات آنتی اکسیدانی بسیار قوی است.  در واقع این گیاه از آسیب رساندن رادیکال های آزاد به DNAوبافت های پروتئینی کمک می کند. رادیکال های آزاد از ترکیب سلول های پوستی با اسیدهای چرب محیطی ایجاد می شوند که اگر ازبین نروند باعث پیری زودرس و ایجاد چین و چروک روی پوست می شوند.

4.انار

انار میوه ای پیچیده است که انواع مزایای سلامتی را به همراه دارد. افراد غالباً از آنها در غذاهای سالم و نوشیدنی ها به عنوان یک افزودنی غنی از مواد مغذی و خوشمزه استفاده می کنند. یک مطالعه در سال 2014 نشان داد، روغن انار می تواند استرس اکسیداتیو را کاهش دهد و به جلوگیری از ایجاد چین و چروک کمک کند.

خواص روغن انار برای پوست:

  • کاهش ظاهر لکه های خورشید
  • توقف رشد سلول های سرطانی
  • کاهش التهاب

5.اسطوخودوس

اسطوخودوس رایحه ای خاص و آرامش بخش دارد. اغلب در محصولات آروماتراپی (رایحه درمانی) و محصولات حمام های تجاری استفاده می شود. در یک تحقیق در سال 2013 ، یک تیم تحقیقاتی اثرات آنتی اکسیدانی اسطوخودوس را مطالعه کردند. یافته های آنها حاکی از آن است که روغن اسطوخودوس به محافظت در برابر استرس اکسیداتیو در مغز کمک می کند. همین تأثیرات ممکن است به کاهش ظاهر چین و چروک و خطوط ریز هنگام استفاده روی پوست کمک کند

6.دانه هویج

در یک تحقیق در سال 2012 ، محققان خاطرنشان كردند كه بذر هویج اثرات آنتی اکسیدانی دارد. آنتی اکسیدان ها با جلوگیری از پوسیدگی سلول های سالم پوست می توانند از پیری جلوگیری کنند.

7.یلانگ یلانگ

Ylang-ylang یک روغن اساسی است که اغلب در عطرها استفاده می شود. با این حال ، براساس یک تحقیق در سال 2015 ، یلان یانگ اثرات آنتی اکسیدانی را نشان داده است که می تواند به بهبود پوست کمک کند. به طور خاص ، نشان داده شده است که یلانگ یلانگ به بازسازی پروتئین ها و چربی های پوست ضمن کاهش تعداد رادیکال های آزاد کمک می کند. بسیاری از شرکت های مراقبت از پوست ، یلان یانگ را به محصولات خود اضافه می کنند تا از خواص درمانی بالقوه آن استفاده کنند.

8.رزماری

رزماری گیاهی است که به دلیل داشتن طعم و مزه خاص و همچنین به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی شناخته شده است. آنتی اکسیدان های رزماری با متوقف کردن رادیکال های آزاد باعث درمان چین و چروک پوست می شوند.

9.گل رز

مطالعات نشان می دهد که روغن گلاب دارای خاصیت آنتی اکسیدانی ، ضد باکتری و ضد التهابی می باشد. کاهش التهاب می تواند به کاهش پف و قرمزی پوست نیز کمک کند.

روغن گل سرخ می تواند به ویژه برای تجدید سلول های پوستی مفید باشد ، که می تواند پوست را تا مدت زمان طولانی تری جوان نگه دارد.

نحوه استفاده از روغن ها

تمامی روغن های معرفی شده ابتدا باید در روغن حامل رقیق شده و سپس مورد استفاده قرار بگیرد . روغن های حامل معمولی عبارتند از:

  • روغن زیتون
  • روغن دانه انگور
  • روغن نارگیل
  • روغن بادام
  • روغن آووکادو

روغن ها را به خوبی در یک بطری یا کاسه مخلوط کنید. برای استفاده از این روغن ها بر روی صورت ، انجمن ملی آروماتراپی موارد زیر را توصیه می کند:

  • برای پوست حساس: 3-6 قطره روغن ضروری در هر اونس روغن حامل.
  • برای پوست طبیعی: 6-15 قطره روغن ضروری در هر اونس روغن حامل.

فرد باید 24 ساعت قبل از استفاده از روغن در نواحی بزرگتر مقدار کمی ازآن را روی بخش کوچکی از پوست خود آزمایش کند. در صورت بروز هرگونه تحریک پس از 24 ساعت ، ممکن است به روغن حساسیت داشته باشند و نباید از آن استفاده کنند در صورت عدم تحریک ، فرد می تواند یک یا دو بار در روز ، از روغن مورد نظر بر روی پوست خود زده و به طور صحیح آن را ماساژ دهد.

خطرات روغنهای اساسی

خطرات مرتبط با روغنهای اساسی اغلب مربوط به واکنش های آلرژیک و در نتیجه ایجاد بثورات یا خارش است. از دیگرعلائم واکنش آلرژیک می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آبریزش بینی
  • قرمزی یا تورم
  • ورم
  • بثورات
  • خارش
  • عطسه

در برخی موارد ، یک واکنش آلرژیک می تواند شدید باشد و باعث آنافیلاکسی شود . اگر فردی علائم شدیدی را تجربه کرد یا در تنفس دچار مشکل شد ، باید به اورژانس مراجعه کند. در صورت تست قبل از استفاده بروز این خطرات از بین می رود. افراد هرگز نباید روغنهای اساسی را وارد دهان کنند ، زیرا سمی هستند.

لازم به ذکر است که سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) روغنهای اساسی را تنظیم نمی کند ، بنابراین خرید آنها از یک منبع معتبر بسیار مهم است.

سخن پایانی…

روغن های اساسی به فرد در درمان چین و چروک و سایر علائم پیری پوست کمک می کنند. علاوه بر این مزایا، روغن های اساسی موارد زیر را به همراه دارد:

  • التهاب را کاهش می دهد
  • از پوست در برابر هوای خشک و در معرض آفتاب محافظت می کند.
  • باعث تقویت کلاژن می شود.
  • تناژ پوست را یکدست می کند.
  • چهره فرد را زیباتر می کند.
تمامی مطالب سایت سفیر زیبایی از مقالات معتبر و مورد تایید پزشکان سرتاسر دنیا ترجمه و جمع آوری شده است اما به دلیل متفاوت بودن شرایط افراد ممکن است برای شما مناسب نباشد. بنابراین جهت استفاده از دستورالعمل ها حتما با پزشک مشورت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا